Statsministeren lover fokus på ældre og ulighed i sundhed Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) brugte blandt andet sin taletid ved Folketingets åbning tirsdag til at sætte fokus på især ældres sundhed og ulighed i sundhed.

Lars Løkke Rasmussen (V) lovede ved Folketingets åbning tirsdag, at hans regering vil fokusere på ældres sundhed og udtalte, at han vil indfri valgløftet om flere penge til området. Statsministeren fokuserede i høj grad på den ældre del af befolkningen i talen og fortalte om sit personlige møde med 83-årige Olaf Sørensen, der havde fået en god rehabilitering. Løkke fremhævede, hvordan rehabilitering både er godt for borgeren og en god forretning og pegede på, at ingen ønsker, at deres forældre...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.