Specialudviklet it understøtter Hjørring-projekt Hjørring Kommunes satsning på at få udsatte borgere i arbejde bliver understøttet af specialudviklet it, der skal facilitere den nødvendige sammenhæng på tværs af kommunen.

En gennemsnitlig kommune har 2-300 forskellige it-fagsystemer. Og når der skal laves indsatser på tværs, kan det være en stor udfordring at få de forskellige systemer til at arbejde sammen. Således også for Hjørring Kommune, der i et storstilet projekt investerer 125 mio. i at bringe sygemeldte og ledige hurtigere tilbage i arbejde og dermed begrænse den periode, borgerne er på offentlig forsørgelse. Så for at sikre, at det ikke bliver problemer med it, der forpurrer kommunens ambitioner, har Hjørring...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind