Sønderborg matcher ældre og frivillige på interesser Ældre borgere i Sønderborg kan nu med kommunens hjælp få en ‘interesseven’; en frivillig, der deler den ældres interesser.

For at forebygge ensomhed og øge livskvaliteten blandt kommunens ældre borgere lancerede Sønderborg Kommunes sundhedscenter 1. april initiativet ‘Interessevenner’. Projektet er opstået, fordi kommunens sundhedspersonale ofte møder borgere, som har mistet deres ægtefælle, har et begrænset netværk eller bor langt væk fra familie og venner. »Jeg er meget begejstret for Sundhedscenterets nye projekt. For sundhed er ikke bare den daglige motion eller den varierede kost, det er også, at vi har nogen at dele vores liv og vores hverdag med....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind