Sensorble skaber bedre trivsel på Lolland Lolland Kommune har evalueret et projekt, hvor borgere, der ikke kan give udtryk for toiletbehov, bliver udstyret med en såkaldt sensorble. Evalueringen viser, at projektet har været til glæde for både borgere og medarbejdere.

Et seksmåneders projekt med sensorbleer på fire plejecentre på Lolland er netop blevet evalueret så positivt, at kommunen har besluttet at udbrede bleerne til alle plejecentrene. Både medarbejdere og borgere har haft glæde af dem, skriver kommunen i en pressemeddelelse. »Det har været et supergodt projekt for borgerne og for personalet, fordi rigtig mange på plejecentrene ikke selv kan tage vare på, hvornår de skal på toilettet. Helt konkret har kortlægningen af deres toiletmønstre ført til færre våde bleer og...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.