Selvstyrende teams får sygeplejersker til at sige op Utilfredshed med selvstyrende teams i Egedal Kommune får sårsygeplejerske Hanne Storgaard og flere af hendes kolleger til at sige op.

Kommunernes planlagte decentralisering til fire selvstyrende teams har fået 51-årige Hanne Storgaard, der er sårsygeplejerske i Egedal Kommune, til at pakke sin faglige kuffert og skifte til Hillerød Kommune. Det skriver Lokalavisen Egedal. Hanne Storgaard siger til lokalavisen om sin opsigelse: »Jeg kan ikke længere genkende mit job, og jeg kan ikke se mig selv være en del af den kurs, som der er lagt op til fra ledelsens side. Nu starter jeg i stedet hos sygeplejen i Hillerød Kommune,...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i 4 uger

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.