Selvrapporterede data har berettigelse – også i en kommunal praksis DEBAT: Hvilken betydning får det for relationen mellem borgere og sundhedsprofessionelle, at indsatsen tager udgangspunkt i borgernes egne helbredsoplevelser? Og hvordan gør man de selvrapporterede data endnu mere brugbare?

På vegne af MoEva-partnerskabet og forskningsgruppen. »I et partnerskab bliver vi i stand til at løfte patientrapporterede oplysninger ind i kommunerne og koble forskning på. Og det giver os en nyttig viden om borgernes behov i forebyggelses- og rehabiliteringsindsatser, og ikke mindst en viden om den praksis, de sundhedsprofessionelle står overfor.« Sådan fortæller Margit Andersen, leder af Sundhedsfremme og Forebyggelse i Ikast-Brande Kommune og forperson for MoEva-partnerskabet, som tæller en række jyske kommuner samt forsknings- og udviklingshuset DEFACTUM i Region...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.