Region Sjælland er på jagt efter praktiserende læger Region Sjælland er i gang med en ekstraordinær indsats for at lokke kommende praktiserende læger til Lolland. 20 dukkede op til et informationsmøde om at være praktiserende læge på Lolland.

Region Sjælland er på jagt efter nye praktiserende læger. I forsøget på at kapre nye læger har regionen ændret sin kommunikationsstrategi, og de inviterer læger til møder, hvor de kan høre om det at være praktiserende læge på Lolland. Christina Lundgren er praksisdirektør i Region Sjælland og forklarer, at regionen har satset på at skabe en tidlig dialog med de unge læger, der overvejer at begynde i praksis. »Vi har som noget nyt benyttet os af sociale medier, fordi de...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind