Region og kommuner udskyder fusion Den foreslåede fusion mellem Danske Regioner og Kommunernes Landsforening er udskudt, efter et flertal ved KLs delegeretmøde har stemt for at udsætte beslutningen om at undersøge en fusion.

Et delt KL har fredag besluttet at udskyde en eventuel fusion med Danske Regioner til efter det kommende Folketingsvalg, hvor et regeringsskifte kan få betydning for regionernes overlevelse. Det skete på KLs topmøde i Aalborg, hvor et forslag om at udskyde planerne opnåede flertal med 255 stemmer for og 248 imod. »Afstemningsresultatet viser med al tydelighed, at kommunerne samlet set ikke er klar til at sætte arbejdet med at undersøge mulighederne for en fusion i gang,« siger KL’s formand Martin...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.