Hospitalsdirektør Gert Sørensen forlader Aarhus Universitetshospital.

Region fyrer direktøren på Aarhus Universitetshospital Efter gensidig aftale med Region Midtjylland forlader direktør for Aarhus Universitetshospital, Gert Sørensen, sin stilling med øjeblikkelig virkning. Regionen vil have ‘en ny profil’.

Hospitalsdirektør Gert Sørensen forlod fredag Aarhus Universitetshospital med øjeblikkelig virkning. Det oplyste Region Midtjylland i en pressemeddelelse, hvor det fremgår, at bruddet sker efter gensidig aftale og bunder i, at regionsledelsen ønsker en anden profil til den fremadrettede ledelse af hospitalet, der ni år i træk af kåret til Danmarks Bedste Hospital af Dagens Medicin – senest i december 2016. Ifølge flere på Aarhus Universitetshospital, som Dagens Medicin har talt med, kommer Gert Sørensens øjeblikkelige fratrædelse som en meget stor overraskelse. »Jeg er noget...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.