Bo Mollerup
»Overordnet set er der sat en afbureaukratiseringsdagsorden. Derfor er der noget selvmodsigende og lettere komisk over at Slotsholmen nu skal undersøge, hvordan man fjerner den kontrol, der kommer fra Slotsholmen,« siger Bo Mollerup, der er direktør for Socialt Lederforum.Foto: Christina Bode

Regeringens fokus på offentlige ledere skuffer eksperter Ny aftale for offentlig ledelse afsætter 145 mio. kr. til at bekæmpe sygefravær gennem bedre ledelse. Eksperter peger på, at aftalen kan skabe et et slaraffenland for konsulenter.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind