Regelændring skal få ældre familielæger til at udsætte pension Ny aftale mellem regioner og praktiserende læger skal afhjælpe lægemangel. Praksislæger, der er fyldt 65 år, kan blive fritaget for akkreditering.

Praktiserende læger der senest i august 2019 er fyldt 65 år, kan nu blive fritaget for akkreditering. Det er PLO og Regionernes Lønnings- og Takstnævn (RLTN) indgået en aftale om, fremgår det af en fælles pressemeddelelse. Det betyder, at praktiserende læger, der ellers havde planlagt at stoppe, vil blive tilbudt praktisk bistand fra regionernes kvalitetskonsulenter til at gennemføre den obligatoriske akkreditering, der blev aftalt som en del af overenskomsten for almen praksis i 2014. »Vi ved, at akkreditering for en...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.