Jørgen Hein
»Selv om vi gerne ville, så er det ikke muligt for kommunen at betale udgiften til dosispakket medicin, og det er ganske enkelt ikke rimeligt, at borgeren skal pålægges den udgift,« siger rådmand Jørgen Hein fra Aalborg Kommune, der vil bede sundheds- og ældreministeren om at kigge på reglerne.

Rådmand efterlyser løsning på egenbetaling af dosispakning Aalborg Kommune ønsker, at flere ældre får dosispakket medicin. Men borgerne skal selv betale for ordningen, og det vil rådmand have sundheds- og ældreministeren til at ændre.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.