I over 30 år har Gunhild Waldemar gjort en stor indsats for demensområdet. For det modtager hun Novo Nordisk Fondens Marie og August Krogh Pris og 1,5 mio. kr.

Professor bag dansk demensforskning modtager stor pris Novo Nordisk Fondens Marie og August Krogh Pris 2019 går til Gunhild Waldemar, fordi hun i mere end 30 år har arbejdet for at sætte demens på den politiske dagsorden.

Klinisk professor og leder af Nationalt Videnscenter for Demens Gunhild Waldemar modtager Marie og August Krogh Prisen 2019 for sit arbejde med at bringe demens frem i det politiske lys og danskernes bevidsthed. Prisen er på 1,5 mio. kr. og uddeles af Novo Nordisk Fonden og Lægevidenskabelige Selskaber. Det skriver Novo Nordisk Fonden i en pressemeddelelse. Lægevidenskabelige Selskaber udpeger prisvinderen, og formand Henrik Ullum peger på, at Gunhild Waldemar bl.a. modtager prisen for sit mangeårige og utrættelige arbejde med at...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.