Privat hjemmepleje indstiller aktivitet efter påbud Styrelsen for Patientsikkerhed har givet den private leverandør Berits Hjemmepleje et påbud om midlertidigt helt at indstille driften af den social- og plejefaglige indsats i Aarhus Kommune.

Driften af social- og plejefaglige indsats og sundhedsfaglig virksomhed for borgere i Aarhus Kommune skal midlertidigt indstilles, skriver Aarhus Kommune. Så klar er beskeden i et påbud fra Styrelsen for Patientsikkerhed til den private leverandør Berits Hjemmepleje. Styrelsen havde modtaget flere bekymringshenvendelser vedrørende de sundhedsfaglige forhold i Berits Hjemmepleje, der leverer hjemmepleje, praktisk hjælp og rengøring til ca. 1.000 borgere i Aarhus Kommune. Det førte til et varslet, reaktivt tilsyn 6. september 2021, som 7. oktober endte i et påbud....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind