Praktiserende læger får ny overenskomst PLO og Danske Regioner er enige om ny overenskomst, der bl.a. afsætter flere penge til højere honorar i områder med lægemangel. Aftalen er et vendepunkt for almen praksis, siger PLO-formand.

Efter ca. 10 måneders forhandlinger er Praktiserende Lægers Organisation (PLO) og Regionernes Lønnings- og Takstnævn (RLTN) natten til torsdag nået til enighed om en ny overenskomst for de praktiserende læger. Det skriver Danske Regioner. Den nye aftale indebærer bl.a., at der  indføres et såkaldt differentieret basishonorar til fordel for læger i lægedækningstruede områder og i områder med mange behandlingskrævende patienter. Formålet med det nye honorar er, at det skal medvirke til at forbedre lægedækningen de steder i landet, som i dag har...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.