Praksisformand: Vi har været for rundhåndede med recepter på ernæringspræparater Region Syddanmark har oplevet en voldsom stigning i udgifterne til tilskud til ernæringspræparater de seneste år.

Region Syddanmark har oplevet en voldsom stigning i udgifterne til tilskud til ernæringspræparater de seneste år. I 2014 var regionens udgifter til tilskud på knap 42 mio. kr., og udgifterne er dermed steget 95 pct. siden 2007, skriver Region Syddanmark i en pressemeddelelse. Regionen sætter derfor en kampagne i gang, der skal oplyse om reglerne for tilskud. Læger kan ifølge reglerne ordinere ernæringspræparater på en såkaldt ’grøn recept’ til patienter, der er alvorligt syge eller så svækkede, at de ikke...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind