Plejecentre tester iPads til ældre I kommunerne Aabenraa og Tønder skal kommunikationen mellem beboere på plejecentre og pårørende forbedres ved hjælp af iPads.

Tabletcomputere som iPads skal skabe en tættere kontakt mellem beboere på plejecentre og deres familier. Det er tanken bag nyt projekt i Aabenraa og Tønder kommuner, der skal afprøve den nye kommunikationsløsning Life-Manager, hvor beboere via f.eks. en iPad kan opnå tættere kontakt til deres familier og derved understøtte familiernes og andre pårørendes involvering i plejecentrets dagligdag. Projektet er blevet til i et udviklingssamarbejde mellem Pleje & Omsorg i Aabenraa Kommune og it-firmaet Life-Partners, og Povl Kylling Petersen, der er...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.