Plejecentre ændrer navn til plejehjem i Syddjurs Kommune Byrådet i Syddjurs har besluttet at kommunens plejecentre skal omdøbes til plejehjem. Samtidig indføres der faste bestyrelser på alle kommunens plejehjem.

Syddjurs Kommunes plejecentre skal fremover omdøbes til plejehjem. Det har byrådet besluttet efter en høring i kommunens Ældreråd. Plejehjem signalerer nemlig noget andet end plejecentre, der kan forveksles med aktivitetscentre. »Med navneændringen fra plejecentre til plejehjem ønsker vi at understrege, at der er tale om borgerens eget hjem. Et hjem med både omsorg og tryghed,« siger Christoffer Pedersen (V), formand for Sundheds- og ældreudvalget, i en pressemeddelelse. Byrådet har samtidig besluttet, at der på kommunale plejehjem skal være en fast...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.