Hanne Klit
»Man kan ikke bare sende en forhøjet regning uden at kunne redegøre for, hvad den indeholder,« siger Hanne Klit (S), formand for social- og sundhedsudvalget i Svendborg Kommune.

Otte fynske borgmestre protesterer over højere sygehusregning Flere kommuner savner forklaring på, hvorfor deres regning for kommunal medfinansiering er steget, og de vil have sundhedsministeren til at reagere.

I Svendborg Kommune spærrede man øjnene op i år, da man via den kommunale medfinansiering  i år fik en regning, er var 20 mio. kr. højere end forventet. Kommunen havde forventet en regning på 225 mio. kr., men da den landede i kommunens indboks, var den på 245 mio kr. Svendborg Kommune er uforstående over for beløbet, da den ikke har haft flere indlæggelser og desuden har fået ros for forebyggende arbejde. Derfor henvendte Svendborg sig til Sundhedsdatastyrelsen for at...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.