Sanela Ljeskovica skifter fra en stilling som fagchef for Beskæftigelse og Borgerservice i Fredericia Kommune for at blive direktør for Social, Sundhed og Beskæftigelse i Odder Kommune.

Odder har ansat ny sundhedsdirektør Sanela Ljeskovica er ny direktør for Social, Sundhed og Beskæftigelse i Odder Kommune. Hun ser frem til at skabe de bedste rammer for borgernær velfærd.

Kommunalbestyrelsen i Odder har godkendt ansættelsen af Sanela Ljeskovica som ny direktør for Social, Sundhed og Beskæftigelse. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Odder Kommune. Sanela Ljeskovica kommer fra Fredericia Kommune, hvor hun siden august 2019 har været ansat som fagchef for Beskæftigelse og Borgerservice. Hun kommer til Odder Kommune med en bred viden og erfaring inden for social-, sundheds- og beskæftigelsesområdet. »Jeg glæder mig meget til at blive en del af Odder Kommune og være med til at løfte...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.