Nyt job: »Jeg vil stadig have fokus på det tværsektorielle« Som ny chef i Center for Sundhed i Københavns Kommune skal Karen Nørskov Toke genopdage det kommunale sundhedsvæsen, men mange af erfaringerne fra hendes tid i Region Hovedstaden er højaktuelle i det nye job.

1. marts starter Karen Nørskov Toke i jobbet som chef for Center for Sundhed i Københavns Kommune efter ni år som ansat i regionalt regi – senest som enhedschef i Region Hovedstadens Enhed for Tværsektoriel Udvikling. Før det arbejdede hun i kommunalt regi, men det er en meget anderledes kommunal sektor, hun vender tilbage til. Og det fordrer ydmyghed overfor den opgave, hun går ind til. »Det bliver en spændende udfordring at finde ud af, hvordan ‘maskineriet’ virker nu. Jeg skal lære det kommunale sundhedsvæsen at...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.