Mie Gudmundsson er ny direktør i Fredensborg Kommune, hvor hun får ansvar for ældre, sundhed, handicap, familie samt kultur og fritid.

Nye navne i spidsen for sundheds- og ældreområdet i Fredensborg Kommune En konstitueret direktør med ansvar for sundhed og ældre er blevet fastansat, og to nye centerchefer med ansvar for kultur-, fritid- og sundhedsområdet og ældre- og omsorgsområdet er også blevet udnævnt.

Der sker lidt på topposterne på sundhedsområdet i Fredensborg Kommune, hvor der både er en ny direktør og to nye centerchefer. I december blev centerchef for Center for Politik og Organisation Mie Gudmundsson konstitueret som direktør med ansvar for tre centre, som dækker områderne ældre, sundhed, handicap, familie samt kultur og fritid. Byrådet valgte mandag at fastansætte hende i direktørstillingen. Og der var ingen tvivl i hverken ansættelsesudvalget eller byrådet om, at Mie Gudmundsson er den rette til jobbet. »Mie...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind