Ny uddannelse kan måske forbedre SOSU-hjælperes image Social- og sundhedshjælperuddannelsen har længe været udfordret med et dårligt image. Sundhedschef håber, at nye karakterkrav og styrket faglighed kan forbedre uddannelsens image.

Kommunerne har i mange år haft en svær dobbeltrolle. Som ansvarlige for uddannelsesvejledning og jobcentre skal kommunerne gøre, hvad de kan for at sikre, at så mange som muligt får en uddannelse. Og som en af de største offentlige arbejdsgivere skal de efterfølgende selv ansætte mange af de mennesker, de får uddannet. Det har man mærket i social- og sundhedssektoren, hvor hjælperuddannelsen historisk har været en favorit for uddannelses- og jobvejledere, der har haft brug for et sted at placere...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind