Ny sundhedsplan kan snildt ryge ud med badevandet efter sundhedsreformen I Region Nordjylland er både kommuner og region opsat på at få samarbejdet til at fungere, men arbejdet med sundhedsplanen 2019 kan risikere at være spildt efter sundhedsreformen.

Bag sundhedsministeriets mure på Holbergsgade nr. 6 i København skribler embedsmænd i øjeblikket på livet løs for at få de sidste detaljer på plads i den længe ventede sundhedsreform. I den anden ende af landet, sidder en anden gruppe embedsmænd og skribler løs på en ny sundhedsplan for Region Nordjylland. Men det kan være skønne spildte kræfter, når reformen, der ifølge statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) er den største af sin slags siden strukturreformen 2007, lander – formentlig engang i...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.