Ny sundhedschef i Holbæk er fundet internt
Et enigt ansættelsesudvalg har peget på Charlotte Larsen som ny chef for sundheds- og ældreområdet i Holbæk Kommune, en stilling hun har være fungerende i siden sommer.

Ny sundhedschef i Holbæk er fundet internt Charlotte Larsen er valgt som ny chef for ældre- og sundhedsområdet i Holbæk Kommune. Hun har været konstitueret i stillingen siden sommer.

Charlotte Larsen kan fra 1. maj kalde sig chef for ældre- sundheds- og voksenspecialområdet i Holbæk Kommune. Efter trekvart år i stillingen som konstitueret chef for Aktiv for hele livet i Holbæk, har et ansættelsesudvalg peget på hende blandt 22 ansøgere til stillingen, skriver Sjællandske Nyheder. Hun bliver chef for et velfærdsområde, hvor kommunen har store udfordringer, siger hun. »Men Aktiv hele livet hviler på et godt fundament og er i en god retning. Jeg har ikke planer om de...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind