Ny sundhedschef i Faxe vil skabe gode rammer for alle
46-årige Morten Just er ny centerchef for Center for Sundhed & Pleje i Faxe Kommune.

Ny sundhedschef i Faxe vil skabe gode rammer for alle Morten Just er Faxe Kommunes nye centerchef for Center for Sundhed & Pleje. Han ser sig selv som en chef, der er god til at sætte retning og vil inddrage mange aktører i løsninger.

Faxe Kommune har ansat 46-årige Morten Just som ny centerchef for Center for Sundhed & Pleje. Han er uddannet cand. scient pol. og kommer fra en stilling som vicedirektør for Social- og Sundhedsforvaltningen i Gladsaxe Kommune, hvor han har været ansat de seneste 10 år. Den nye centerchef havde første arbejdsdag 3. august. Han sætter en ære i at gøre vejen fra de medarbejdere, som er i daglig kontakt med borgerne, til ledelsen kortere, så organisationen kan opfange og reagere...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind