Charlotte Kaaber
Foto: Slagelse Kommune

Ny sundheds- og omsorgschef i kommune med vokseværk Sygeplejerske Charlotte Kaaber bliver chef for Høje-Taastrup Kommunes Center for Sundhed og Omsorg.

Høje-Taastrup Kommune har valgt Charlotte Kaaber som ny chef for kommunens ældre- og sundhedsområde. Hun kommer fra en stilling som chef for Sundhed og Ældre i Slagelse Kommune og har også arbejdet i nabokommunen Albertslund, hvor hun blandt andet var ansvarlig for oprettelse af akutfunktionen i et samarbejde mellem fire kommuner herunder Høje-Taastrup Kommune.

Charlotte Kaaber er uddannet sygeplejerske og har efteruddannet sig indenfor ledelse, blandt andet har hun taget en Master of Public Governance fra CBS.

På opgavelisten i Høje-Taastrup står, at hun skal intensivere og omstille rehabiliteringsindsatsen, så borgerne kan blive ved med at leve så selvstændigt et liv som muligt, selvom de får brug for hjælp. Hun skal gentænke hjemmeplejen og sygeplejen, som bliver samlet i et fælles og nyt hjemmeplejehus. Desuden kommer Charlotte Kaaber til at lede realiseringen af kommunens nye fællesskabshus, hvor borgere, pårørende og frivillige skal være sammen om aktiviteter.

»Høje-Taastrup er en vækstkommune, hvor borgere flytter til og gerne vil bo. Jeg glæder mig til samarbejdet med Charlotte Kaaber, hvor vores vigtige opgave er sikre robuste velfærdsløsninger under nye rammevilkår samtidig med, at vi fortsat er kendt for et godt arbejdsmiljø med høj trivsel,« siger kommunens direktør Anya Krogh Manghezi.

1. januar 2022 boede der flere end 53.000 borgere i Høje-Taastrup Kommune.

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.