Ny podcast fra Social- og Boligstyrelsen skal hjælpe fagfolk.

Ny podcast om rusmidler i graviditeten og konsekvenser for barnet I en nye podcastserie fra Social- og Boligstyrelsen kan man blive klogere på, hvordan man som fagperson kan hjælpe børn i forskellige aldre, der har fået skader som følge af moderens brug af rusmidler under graviditeten.

Hvordan hjælper man som fagperson bedst muligt, når et forbrug af rusmidler under graviditeten har givet et barn alvorlige skader? Det spørgsmål belyses gennem eksperter og casestories i en ny podcastserie fra Social- og Boligstyrelsen. Podcastserien består af tre afsnit, der har fokus på henholdsvis det lille barn, skolebarnet og den unge voksne. Eksperter på området deler ud af deres viden og fortæller om, hvordan man som fagperson bedst hjælper børnene og deres familier i forskellige livsfaser. Det fremgår af...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.