Ny ældre- og sundhedschef har stort fokus på samarbejde med borgere og pårørende
Carsten Møller Beck har mere end 17 års ledererfaring, når han 1. april tiltræder som ny ældre- og sundhedschef i Aalborg Kommune.

Ny ældre- og sundhedschef har stort fokus på samarbejde med borgere og pårørende Carsten Møller Beck rykker fra en stilling som klinikchef ved psykiatrien i Region Nordjylland til at blive ældre- og sundhedschef i Aalborg Kommune.

49-årige Carsten Møller Beck har mere end 17 års ledererfaring, når han 1. april tiltræder som ny ældre- og sundhedschef i Aalborg Kommune. Senest har han været klinikchef ved psykiatrien i Region Nordjylland, en stilling har haft siden 2013.

Udover sine store ledelseserfaringer, er der ved ansættelsen af Carsten Møller Beck lagt stor vægt på, at han har fokus på det gode samarbejde med borgerne og deres pårørende, at de kan regne med kommunens hjælp og have tillid til, at sundhedsvæsenet altid gør vores bedste for at levere, hvad det lover.

»Jeg kender Aalborg Kommune som en ambitiøs kommune, der sætter barren højt – hvilket er motiverende for mig. Aalborg Kommune står i lighed med andre kommuner overfor store udfordringer på ældre- og sundhedsområdet. Det kalder på nye og anderledes løsninger – nuværende viden skal suppleres med et styrket samarbejde – både internt i kommunen og på tværs af sektorer,« siger Carsten Møller Beck i en pressemeddelelse.

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.