Nordjylland får ny regionsdirektør Afdelingschef fra Sundhedsministeriet, Svend Særkjær, afløser Per Christiansen som direktør i Region Nordjylland.

Region Nordjylland får ny regionsdirektør med bred national erfaring inden for sundhedsområdet. Den nye regionsdirektør er Svend Særkjær, der kommer fra en stilling som afdelingschef i Sundhedsministeriet, skriver Region Nordjylland på deres hjemmeside. Svend Særkjær tiltræder i begyndelsen af marts. Stillingen som regionsdirektør blev ledig, da Per Christiansen før årsskiftet skiftede til et job som direktør for Rigshospitalet. Regionsrådet i Region Nordjylland besluttede på et ekstraordinært møde i går ansættelsen af Svend Særkjær som ny regionsdirektør, efter at et ansættelsesudvalg...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.