Middelfarts store projekt: »Det handler om det rigtige match mellem borger og teknologi«

Middelfarts store projekt: »Det handler om det rigtige match mellem borger og teknologi« Fra mest at være en test af velfærdsteknologier har det store Teknologi i øjenhøjde-projekt i Middelfart udviklet sig til et studie i at finde det perfekte match mellem teknologi og borger. Tirsdag tog 25 familier hul på den et år lange test-periode.

KulturØen i Middelfart lagde tirsdag 5/5 hus til lanceringen af Middelfart Kommunes store velfærdsteknologiske projekt Teknologi i Øjenhøjde, hvor 25 familier får udstyret deres hjem med en bunke teknologier, der kan hjælpe et familiemedlem med en funktionsnedsættelse med at indfri sine ønsker og behov. De 25 familier får teknologierne i et helt år, mod at de hjælper med at evaluere teknologierne. Oprindeligt var projektet tænkt som en slags real life-living lab, hvor teknologier blev testet af borgerne i deres eget hjem...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind