Lyngby-Taarbæk henter ny sundhedschef i Helsingør

Lyngby-Taarbæk henter ny sundhedschef i Helsingør Edda Heinskou er fra 1. marts ansat som centerchef for Center for Sundhed og Omsorg i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Edda Heinskou kommer fra en stilling som leder af en tværgående stabsfunktion med ansvar for bl.a. HR, arbejdsmiljø, strategi og kommunikation i Helsingør Kommune. Herudover har hun erfaring som leder af plejehjemsledere og som chefkonsulent på ældre- og sundhedsområdet. Forud for sin ansættelse i Helsingør har hun været ansat i Københavns Kommune og Glostrup Kommune – samlet 10 års kommunal erfaring. Center for Sundhed og Omsorg dækker et stort område med indsatser for især kommunens ældre borgere. Det er samtidig et område præget af en række...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind