Lyngby-Taarbæk henter ny sundhedschef fra kriminalforsorgen
57-årige Charlotte Aagaard begynder 1. juni som centerchef for Center for Sundhed og Omsorg i Lyngby-Taabæk Kommune.

Lyngby-Taarbæk henter ny sundhedschef fra kriminalforsorgen Charlotte Aagaard bliver ny centerchef for Center for Sundhed og Omsorg i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Lyngby-Taarbæk Kommune har ansat 57-årige Charlotte Aagaard som kommunens ny centerchef for Center for Sundhed og Omsorg.

Det skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Charlotte Aagaard har første arbejdsdag 1. juni. Hun er uddannet cand.phil. i audiologopædi og kommer fra en stilling som institutionschef i kriminalforsorgen. Tidligere har hun haft ledende stillinger inden for det sociale område i Helsingør og Hillerød kommuner.

Som leder har Charlotte Aagaard særligt fokus på samarbejdet med borgere og pårørende, det gode arbejdsmiljø, ansvaret overfor lovgivning samt de politiske og strategiske mål og forventninger.

»Jeg glæder mig meget til at stå i spidsen for Center for Sundhed og Omsorg, som har så stærkt et fokus på borgernes sundhed og livskvalitet og ambitioner om at gøre en positiv forskel,« siger den nye centerchef i pressemeddelelsen. 

Direktør Pernille Holmgaard ser Charlotte Aagaard som en stærk og kompetent leder. 

»Charlotte har mange års kommunal erfaring med ledelse af borgernære områder og betjening af politikere, og så er hun både empatisk og god med mennesker, hvilket er vigtige kompetencer ikke mindst på ældre- og sundhedsområdet, som hun bliver leder for,« siger Pernille Holmgaard i en pressemeddelelse. 

Charlotte Aagaard bor i Gilleleje med sin familie.

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.