Lyngby-Taarbæk henter ny sundhedschef fra kriminalforsorgen
57-årige Charlotte Aagaard begynder 1. juni som centerchef for Center for Sundhed og Omsorg i Lyngby-Taabæk Kommune.

Lyngby-Taarbæk henter ny sundhedschef fra kriminalforsorgen Charlotte Aagaard bliver ny centerchef for Center for Sundhed og Omsorg i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Lyngby-Taarbæk Kommune har ansat 57-årige Charlotte Aagaard som kommunens ny centerchef for Center for Sundhed og Omsorg. Det skriver kommunen i en pressemeddelelse. Charlotte Aagaard har første arbejdsdag 1. juni. Hun er uddannet cand.phil. i audiologopædi og kommer fra en stilling som institutionschef i kriminalforsorgen. Tidligere har hun haft ledende stillinger inden for det sociale område i Helsingør og Hillerød kommuner. Som leder har Charlotte Aagaard særligt fokus på samarbejdet med borgere og pårørende, det gode arbejdsmiljø, ansvaret overfor lovgivning...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind