Lars Østergaard om første COVID-nedlukning: »Det er helt vildt, hvor godt det er gået« 
»Som fagperson er det ikke er min opgave at udtrykke en bekymring over noget eller gøre mig til dommer over politiske udtalelser eller beslutninger. Så det prøver jeg at afholde mig fra, selvom det er svært,« siger klinisk professor Lars Østergaard om arbejdet i ekspertgruppen, der i sidste uge nedkom med en rapport om håndteringen af forårets COVID-nedlukning af samfundet.Foto: Joachim Rode

Lars Østergaard om første COVID-nedlukning: »Det er helt vildt, hvor godt det er gået«  Overlæge og professor Lars Østergaard var en del af den ekspertgruppe, der offentliggjorde en stor rapport om de danske myndigheders håndtering, da COVID-19-epidemien indtog landet. Eminent arbejde med få skønhedsfejl, lyder hans konklusion på forløbet i forhold til det sundhedsfaglige.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind