Kommunale topfolk skal rådgive om Kræftplan IV Flere kommunale sundhedspersoner har fået plads i fem nye arbejdsgrupper i Sundhedsstyrelsen, der skal komme med anbefalinger til indholdet i Kræftplan IV.

Danmark skal have sin fjerde kræftplan i 2016, og nu har Sundhedsstyrelsen udpeget de fem arbejdsgrupper, der skal analysere udfordringer og identificere mulige forbedringer for dansk kræftbehandling. Faggrupperne skal fokusere på forskellige dele af kræftbehandlingen fra forebyggelse, diagnostik, og behandling til rehabilitering og palliation. Én arbejdsgruppe skal derudover ser på, hvordan danske patienter sikres et sammenhængende forløb. Blandt medlemmerne i de nye arbejdsgrupper findes flere kommunale personer, der nu skal deltage i arbejdet med at kortlægge den danske kræftbehandling samt analysere,...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.