Køge ansætter ny ældre- og sundhedschef
50-årige Camilla Meyer er ny ældre- og sundhedschef i Køge Kommune.Foto: Køge Kommune

Køge ansætter ny ældre- og sundhedschef Chefen for det nære sundhedsvæsen i Greve Kommune rykker til Køge. Camilla Meyer skal fremover stå i spidsen for Køge Kommunes ældre- og sundhedsområde.

1. februar starter 50-årige Camilla Meyer som ældre- og sundhedschef i Køge Kommune. Hun er oprindeligt uddannet både sygeplejerske og sundhedsplejerske og har også taget to masteruddannelser i henholdsvis Folkesundhed og i Offentlig administration og ledelse, fremgår det af en pressemeddelelse fra Køge Kommune. Camilla Meyer kommer fra en stilling som chef for Det nære sundhedsvæsen i Greve Kommune. Derudover har hun erfaring fra tidligere ansættelser som sundhedschef i Faxe Kommune og leder af Visitationen i Lolland Kommune. Konstitueret Velfærdsdirektør...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind