KL kræver 300 mio. til akutfunktioner Mindst 300 af de knap 1.000 mio. kr. i regeringens pulje til ældre medicinske patienter bør gå til kommunernes arbejde med at udbygge akutfunktioner, mener KL.

I dag starter starter årets økonomiforhandlinger mellem Kommunernes Labdsforening (KL) og regeringen, ligesom det er første dag på KL’s årlige Sundhedspolitiske Forum, hvor embedsmænd og politikere fra sundheds-og socialområdet samles i Aalborg til to dages kongres. Med andre ord en dag for store udmeldinger, og den første af dem handler om de omdiskuterede kommunale akutfunktioner, hvor patienter, der forlader hospitalet uden at være raske, kan blive behandlet og komme til hægterne. KL har nemlig regnet sig frem til, at mindst 300 millioner fra...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.