Ishøj henter velfærdsdirektør i Københavns Kommune
Alberte Burgaard begynder som velfærdsdirektør i Ishøj Kommune til november.

Ishøj henter velfærdsdirektør i Københavns Kommune Alberte Burgaard bliver Ishøj Kommunes nye velfærdsdirektør. Hun kommer fra en stilling som borgercenterchef i Socialforvaltningen i Københavns Kommune.

Ishøj Kommune har ansat Alberte Burgaard som ny velfærdsdirektør. Hun tiltræder stillingen 1. november, hvor den nuværende velfærdsdirektør Lisbet Lentz går på pension. Alberte Bundgaard har 14 års erfaring som kommunal leder og kommer fra en stilling som borgercenterchef i Socialforvaltningen i Københavns Kommune, hvor hun er chef for kommunens tilbud på udsatte- og psykiatriområdet og cirka 1.600 medarbejdere. Som velfærdsdirektør glæder Alberte Burgaard sig til at beskæftige sig med skoler, dagtilbud og ældreplejen, da hun mener, at områderne har...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind