Input til ældreloven er klar Der er behov for at gentænke den måde, ældreplejen er tilrettelagt på, mener tidligere departementschef Per Okkels, som har stået i spidsen for panelerne, der er kommet med input til en ældrelov.

Regeringen har nu fået input til den ældrelov, som statsministeren annoncerede i sin nytårstale 1. januar 2022. Regeringen nedsatte i foråret et rådgivende panel og tre ekspertgrupper, der fik til opgave at rådgive regeringen i arbejdet med en ny ældrelov. Resultatet af arbejdet foreligger nu i en afrapportering. Der er behov for at gentænke den måde, ældreplejen er tilrettelagt på, skriver Per Okkels, der har stået i spidsen for arbejdet og været formand for panelet, i rapportens forord. »Vi skal...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind