Hovedstaden siger ja til kæmpestort diabetescenter Politikerne i regionsrådet i Region Hovedstaden har sagt ja til at modtage en gave fra Novo Nordisk Fonden til at etablere et nyt Steno Diabetes Center. To partier stemte dog blankt.

Det lignede en formalitet, da Region Hovedstadens politikere 17. maj skulle sige ja til en aftale med Novo Nordisk Fonden om at overtage det privatejede Steno Diabetes Center – og sige ja til en donation på 2,945 mia. kr. fra Novo Nordisk Fonden til etableringen af det nye Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC). For hvem kan sige nej til en milliardbevilling, som kan sætte nye standarder for, hvad en region kan tilbyde af hjælp til diabetespatienter? Men selv om der...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind