Rasmus Byskov-Nielsen

Holstebro får ny sundhedschef Rasmus Byskov-Nielsen er valgt blandt 18 ansøgere til jobbet som sundhedschef i Holstebro Kommune.

Rasmus Byskov-Nielsen er ansat som ny sundhedschef i Holstebro Kommune. Der var 18 ansøgere til jobbet. 36-årige Rasmus Byskov-Nielsen er uddannet cand.scient.pol. i 2006 og kommer fra en stilling som chef for Udvikling og Strategi i Holstebro Kommune. Han har tidligere været ansat i Aarhus Kommunes Socialforvaltning. Efterfølgende har han arbejdet i regionspsykiatrien i Region Midtjylland. Siden 2009 har Rasmus Byskov-Nielsen arbejdet med strategisk udvikling og projektudvikling inden for erhvervs-, turisme- og byudviklingsområderne, ligesom han  i flere perioder har bistået...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind