Holbæk Sygehus udvider selvbetjent dialyse Nyt afsnit med selvbetjent dialyse på Holbæk Hospital, giver øget patientinvolvering og gør, at patienterne oftere kan få renset affaldsstoffer.

Holbæk Sygehus har fået et nyt og udvidet Selvbetjent Dialyseafsnit, hvor 20 brugere kan være i selvbetjent dialyse. Det er en fordobling i forhold til 2014. Med selvbetjent dialyse kommer patienten oftere til behandling, hvilket typisk er fem gange om ugen, hvor de opholder sig i afsnittet ca. fire timer ad gangen. Den hyppige rensning af affaldsstoffer i kroppen giver en række fordele, og behandlingen giver bedre livskvalitet og velbefindende, skriver Region Sjælland i en pressemeddelelse. Dialysepatient Jette Enggrob Hansen kan...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind