Foto: Joachim Rode

Hastrups hastige himmelflugt MAGTENS TOP 100: Ældre Sagens administrerende direktør, Bjarne Hastrup, er i år kravlet op på top 10-listen over de mest magtfulde mennesker i det danske sundhedsvæsen.

I 2020 indtog Bjarne Hastrup, administrerende direktør i en af Danmarks allerstørste medlemsorganisationer, Ældre Sagen, plads nummer 35 på Dagens Medicins årlige magtliste over de 100 mest magtfulde i det danske sundhedsvæsen. Sidste år halverede han afstanden til toppen og blev nummer 18, og i år har han gjort det samme, hvor han er landet på en niendeplads. Det kan man kalde et avancement, der vil noget. Hastrups hurtige opstigen på sundhedsvæsenets magthimmel er så meget mere bemærkelsesværdig, fordi Ældre...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.