Handicap- og psykiatrichef i Favrskov bliver ny velfærdsdirektør i Horsens
1. maj tiltræder Jes Svenninggaard som velfærds- og sundhedsdirektør i Horsens Kommune.

Handicap- og psykiatrichef i Favrskov bliver ny velfærdsdirektør i Horsens Jes Svenninggaard stopper som handicap- og psykiatrichef i Favrskov for 1. maj at blive direktør for velfærds- og sundhedsområdet i Horsens Kommune.

38-årige Jes Svenninggaard er fra 1. maj ny direktør for velfærds- og sundhedsområdet i Horsens Kommune. Det besluttede et enigt Horsens Byråd på byrådsmødet mandag aften, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Jes Svenninggaard er uddannet cand.scient.pol. og har en master i Business Administration. Han har siden maj 2016 været handicap- og psykiatrichef i Favrskov Kommune. Inden da har han også kommunal erfaring fra Silkeborg Kommune. Her var han ansat i fem år, hvoraf han i tre af dem var leder af voksenhandicap-området.

Med rykket til Horsens ser Jes Svenninggaard frem til en spændende og udfordrende opgave med ansvar for at levere bedst mulig service og velfærd til kommunens ældre medborgere, borgere med handicap eller psykisk sygdom, samt socialt udsatte i alle aldre.

»Der er fra alle sider et positivt fokus på netop velfærd og service på dette vigtige område – fra politikere, borgere og pårørende og fra medierne. Det er et område, som fylder utrolig meget i mange menneskers liv, og jeg glæder mig til at kaste mig over de mangeartede opgaver og ambitiøse målsætninger, som Horsens Kommune har for området,« siger han i pressemeddelelsen.

De nye velfærds- og sundhedsdirektør bor med sin familie i Silkeborg. Han overtager direktørposten efter Karin Holland, der efter 20 år som direktør i Horsens Kommune, valgte at sige farvel til arbejdslivet og gå på pension 31. december 2020.

Læs også: Direktør i Horsens stopper efter 20 år på posten

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.