Frederikssund henter sundhedsdirektør fra Frederiksberg Mie Helene Andresen er ny direktør for velfærd, arbejdsmarked og sundhed i Frederikssund Kommune. Hun kommer fra en stilling som familiechef i Frederiksberg Kommune.

1. november får Frederikssund Kommune ny direktør med ansvar for velfærd, arbejdsmarked og sundhed. Byrådet er blevet enige om at ansætte Mie Helene Andresen, der kommer fra en stilling som familiechef i Frederiksberg Kommune. Mie Helene Andresen glæder sig til at lære organisationen, medarbejderne og byrådet at kende og til at bruge sine erfaringer til at gøre en forskel i udviklingen af Frederikssund Kommune.  »Kommunens arbejde med strategien ‘Sammen om Frederikssund’ er meget spændende, og jeg ser frem til at...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind