Frederiksberg ansætter ny direktør for Social, Sundheds- og Arbejdsmarkedsområdet Jeppe Bøgh Andersen bliver ny direktør for Social, Sundheds- og Arbejdsmarkedsområdet i Frederiksberg Kommune. Særligt det tværgående samarbejde ligger ham meget på sinde.

Kommunalbestyrelsen i Frederiksberg Kommune har valgt at ansætte 50-årige Jeppe Bøgh Andersen som ny direktør for Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsområdet. Det skriver kommunen i en pressemeddelelse. Han er uddannet cand. scient. pol. og kommer fra en stilling som ressourcedirektør i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen i Københavns Kommune. Tidligere har han været økonomidirektør i Gentofte Kommune, og fra 1. april bliver han ny direktør i Frederiksberg Kommune. »Frederiksbergs fantastiske ry fagligt og som arbejdsplads har bredt sig langt uden for kommunegrænsen. Derfor...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind