Frederiksberg-politikere skal have ældremad Byrådspolitikeren Pernille Frahm fra SF på Frederiksberg har fået indført, at politikerne fire gange om året skifter deres aftensmad til byrådsmøderne ud med den menu, som kommunens plejehjemsbeboere får serveret.

Meyers Kantine leverer maden, når byrådspolitikerne på Frederiksberg skal spise under de lange møder. Maden er frisk og lækker med masser af valgmuligheder til både kødspisere og vegetarer, og det meste er selvfølgelig økologisk. Det forholder sig straks anderledes med den mad, de ældre borgere i kommunen får. »Der har været en del debat herude om kvaliteten af maden, som de ældre får. Vi havde en smagsaften, hvor vi smagte et udvalg af det mad, som kommunen serverer. Det var der, jeg...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind