Forskningsprojekt skal give apopleksiramte mere livskvalitet En mentorordning skal give mere personlig støtte til ældre, der har haft en blodprop eller blødning i hjernen. Projektet er et samarbejde mellem Hammel Neurocenter, Aarhus Kommune og Hjernesagen med støtte fra Velux Fonden.

Et mere indelukket og hjemmebundet liv er ofte konsekvensen for ældre efter at være ramt af en blodprop eller blødning i hjernen. Det kan nemlig være svært at opretholde det samme aktive og sociale liv, som man havde før. Forskningsprojektet »Apopleksi – 65 plus. Fortsat aktiv livsførelse« skal nu forsøge at rette op på det, skriver Hospitalsenhed Midt på deres hjemmeside. Samarbejdet mellem Hammel Neurocenter under Hospitalsenhed Midt, Aarhus Kommune og Hjernesagen skal fokusere på overgangen fra hospital til eget hjem og...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind