»Vi bliver klandret for sløsethed, og at kommunerne nærmest svarer til en patient med 40 i feber,« siger FSD-formand Helle Linnet, der er ved at være træt af sundhedsministerens kritik af kommunerne.

Formand for socialchefer er træt af kritikken fra minister Helle Linnet, formand for Foreningen af Socialchefer i Danmark, mener, at sundhedsministerens evindelige kritik af kommunerne snart bør få en ende. Sundhedsministeren burde interessere for, hvad problemerne reelt er, siger hun.

I Vordingborg Kommune har de et problem, der så småt begynder at blive presserende. De har tre sygeplejersker der på skift har sygeplejegerningen for hele kommunen om natten. De tre sygeplejersker er 72, 71 og 69 år gamle. »Det er jo godt, for de har en masse erfaring, men det er jo ikke nogen hemmelighed, at de ikke fortsætter i al evighed. Problemet er bare, at vi ikke får nogle ansøgninger, der kan sikre, at vi også fremover har sygeplejersker...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.