Forebyggelseskoordinator Marianne Stannum har i sine år i det kommunale sundhedsvæsen set, hvordan uligheden i sundheden er blevet større. Det vil hun kæmpe for, hvis hun bliver valgt til Folketinget for SF.Foto: SF

Forebyggelseskoordinator vil kæmpe for bedre løn og arbejdsvilkår for ansatte i sundhedsvæsenet Folketingsvalg 2022: Marianne Stannum er uddannet fysioterapeut og arbejder som forebyggelseskoordinator i Egedal Kommune. Hun stiller op for SF i Nordsjællands storkreds.

Hvorfor stiller du op til Folketinget? »Jeg stiller op til Folketinget, fordi jeg kæmper for, at vi skal have bedre løn og arbejdsvilkår for mennesker i det offentlige, særligt i sundhedsvæsenet. Jeg vil også gøre noget ved uligheden i sundhed. Jeg har fra min tid i sundhedsvæsenet kunnet se, at der er ulighed i sundhed, og det kan jeg ikke sidde overhørigt. Her har jeg noget at byde ind med, fordi jeg kan se, hvordan vi har skabt nogle uheldige...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i 4 uger

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.