Forebyggelseskoordinator vil kæmpe for bedre løn og arbejdsvilkår for ansatte i sundhedsvæsenet
Forebyggelseskoordinator Marianne Stannum har i sine år i det kommunale sundhedsvæsen set, hvordan uligheden i sundheden er blevet større. Det vil hun kæmpe for, hvis hun bliver valgt til Folketinget for SF.Foto: SF

Forebyggelseskoordinator vil kæmpe for bedre løn og arbejdsvilkår for ansatte i sundhedsvæsenet Folketingsvalg 2022: Marianne Stannum er uddannet fysioterapeut og arbejder som forebyggelseskoordinator i Egedal Kommune. Hun stiller op for SF i Nordsjællands storkreds.

Hvorfor stiller du op til Folketinget? »Jeg stiller op til Folketinget, fordi jeg kæmper for, at vi skal have bedre løn og arbejdsvilkår for mennesker i det offentlige, særligt i sundhedsvæsenet. Jeg vil også gøre noget ved uligheden i sundhed. Jeg har fra min tid i sundhedsvæsenet kunnet se, at der er ulighed i sundhed, og det kan jeg ikke sidde overhørigt. Her har jeg noget at byde ind med, fordi jeg kan se, hvordan vi har skabt nogle uheldige...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind